Tankstations

Autostrade nv heeft vestigingen in Beernem en Loppem. Op elk moment en op elke locatie dragen wij kwaliteit en netheid hoog in onze vaandel. Uw wagen voltanken is bij ons een plezier!

Welk type van benzinevoorziening u ook nodig heeft voor uw wagen, u bent bij ons aan het juiste adres! In Beernem kunt u tevens ook elektrisch laden. We plaatsten vier laadpalen: 2 snelladers van respectievelijk 350 kW en 165 kW, en twee laders van 22 kW.

Loppem

Torhoutsesteenweg 73, 8210 Loppem
  • 24 op 24, 7 op 7

  • +32 (0)498 57 56 84

  • Euro 95, Superplus 98, Diesel, LPG, Ad Blue, Gasoil Extra

Beernem

Wingene Steenweg 67, 8730 Beernem

Autostrade-tankkaart

Bent u een particulier of een zelfstandige die streeft naar een zo efficiënt en voordelig mogelijk brandstofbeheer? Dan is de Autostrade-tankkaart iets voor u. Wij bieden u tal van voordelen met onze gratis Autostrade-tankkaart.

Tal van voordelen

Op twee plaatsen tanken: Beernem en Loppem, met 2 carwashes en 2 shops.

Met de Autostrade-tankkaart krijgt u een aantrekkelijke korting op de officiële dagprijs, in functie van de totale afname. Hoe meer u tankt, hoe meer u bespaart.

Elke maand een overzichtelijke afrekening, met vermelding van plaats en datum van elke tankbeurt. Geen gedoe met brandstofbonnetjes.

De betaling gebeurt één keer per maand, volledig automatisch via je bankinstelling.

Bij verlies of diefstal is uw Autostrade-tankkaart onbruikbaar dankzij uw geheime code.

Met uw Autostrade-tankkaart kunt u bij ons 7/7 en 24/24 tanken.

Overtuigd?

Vraag één of meerdere Autostrade-tankkaarten aan! Wij bieden verschillende opties aan voor zowel bedrijven als particulieren, al dan niet gecombineerd met onze carwash.

Aanvraag tankkaart

Download en print het aanvraagformulier, vul uw gegevens en voorkeuren in en bezorg het ons via e-mail, per post of breng het binnen in één van onze vestigingen. Wij bezorgen u zo snel mogelijk uw gratis kaart(en).

Tankkaart aanvragen U heeft ook de mogelijkheid om te betalen via domiciliëring.