Carwash

Voordelen van een carwash: efficiëntie en gemak voor autoliefhebbers

Je auto zelf wassen neemt veel tijd in beslag. Gelukkig biedt onze automatische, gebruiksvriendelijke carwashes een geweldige oplossing voor autoliefhebbers die graag een schone en glanzende auto willen.

1. Tijdsbesparing

De meest voor de hand liggende voordelen van een automatische carwash is de enorme tijdsbesparing die het biedt. In plaats van urenlang zelf je auto te wassen, kun je gewoon je auto in de carwash rijden, het stappenplan volgen en de machines vooral het werk voor jou te laten doen. Dit geeft je de mogelijkheid om kostbare tijd te besteden aan andere belangrijke taken of om te ontspannen en te genieten van je vrije tijd.

2. Grondig gereinigd

Onze Autostrade-carwashes maken gebruik van moderne technologieën en hoogwaardige reinigingsmiddelen om je auto grondig te reinigen. Ze hebben verschillende programma's en instellingen die zijn afgestemd op verschillende voertuigen en reinigingsbehoeften. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat je auto een consistente reiniging krijgt, inclusief het verwijderen van hardnekkig vuil, modder en insectenresten.

3. Gebruiksvriendelijk

In onze vestigingen in Loppem, Beernem en Oudenburg vind je carwashes die ontworpen zijn om jou te ontzorgen. Ze hebben intuïtieve bedieningspanelen en duidelijke instructies, zodat zelfs mensen zonder ervaring gemakkelijk hun auto kunnen wassen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het verknoeien van de juiste volgorde of techniek, omdat de carwash het hele proces voor je stroomlijnt.

4. Extra service

Autostrade biedt meer dan enkel maar het wassen van de wagen. Er zijn diverse programma's ter beschikking in elk carwashfiliaal die jouw wagen op maat kunnen proper maken. Zo kun je opteren voor hotwax & schoonmaken van de velgen, een diepere quality wash met extra polish, etc.

Ontdek de mogelijkheden van onze carwashes

We hebben vandaag drie verschillende vestigingen ter beschikking voor je om jouw wagen een poetsbeurt te geven. Bekijk eerst de mogelijkheden op ons overzicht vooraleer je richting Loppem, Beernem of Oudenburg trekt.