Drongen

Bestel nu heerlijke verse broodjes online

Kies uit een uitgebreid aanbod aan broodjes, warme snacks en verfrissende slaatjes in onze vestiging te Drongen.

Dagverse broodjes en snacks

Geen tijd om langs de bakker te gaan of gewoon zin in een heerlijk broodje? Bestel gemakkelijk bij Autostrade nv, betaal online en wij zorgen dat alles voor je klaarligt. Vlot bestellen voor jou en je collega's of gewoon voor het gezin thuis? Je kiest uit heel wat mogelijkheden: broodjes, panini's, belegde ciabatta's tot zelfs pizza's, worstenbroodjes en vleessnacks.

Bestel hier!

Bestellen in een handomdraai

Het traditionele bestelproces van broodjes kan soms tijdrovend en omslachtig zijn met lange wachttijden. Maar met onze nieuwe online broodjesservice hebben we dat probleem voor jou opgelost! Met een gebruiksvriendelijke website kun je nu eenvoudig je broodjes bestellen, waar je ook bent en wanneer je maar wilt.

Blader door ons uitgebreide menu, kies je favoriete broodjes, selecteer de gewenste belegopties en voeg eventuele extra's toe. Het is net alsof je je eigen virtuele broodjesbar hebt!

Vers bereid, met liefde gemaakt

Onze gepassioneerde keukenbrigade staat klaar om jouw broodjes met zorg en aandacht te bereiden. Of je nu houdt van klassieke combinaties of liever iets avontuurlijkers wilt proberen, we hebben voor elk wat wils. Laat je smaakpapillen verrassen en geniet van een heerlijke maaltijd die met liefde is gemaakt.