Onze carwashes open van 4u00 tot 23u00!

Onze carwashes open van 4u00 tot 23u00!

Auteur: autostradenv/vrijdag 8 mei 2020/Categorieën: carwash

Het team van Autostrade nv staat opnieuw te popelen om u te ontvangen in Beernem, Loppem en Ruddervoorde! Wij doen er alles aan om alle veiligheidsmaatregelen te volgen en u de best mogelijke service aan te bieden. Wij hebben dan ook beslist om onze carwashes in de drie vestigingen open te houden vanaf maandag 11 mei vanaf ’s morgens 4u00 tot 23u00.

Heeft je wagen dringend nood aan een klassieke of intensieve wasbeurt? Autostrade nv biedt verschillende programma’s aan:

BASIC WASH

Een klassieke wash die je wagen helemaal proper maakt. Je mag rekenen op een keurige shampoo beurt!

Kies programma 1
€7,99

QUALITY

Een wash die je wagen van boven tot onder wast met de velgen gereinigd tot in de puntjes. Je mag rekenen op keurige shampoo en een hotwax erbovenop!

Kies programma 2
€8,99

PERFECT

Een perfecte wash die je wagen doet blinken. Je mag rekenen op een kwalitatieve wasbeurt (programma 2) met daarbij een extra polish en zelfs de onderkant van je wagen erbij gewassen!

Kies programma 3
€10,99

EXCELLENT

Voor wie de carwash in Beernem een bezoek brengt mag vanaf nu ook rekenen op een excellente wasbeurt. Tijdens deze reiniging wordt gebruik gemaakt van een speciaal product Sonax Molecular+ die een langdurige bescherming van lak en kunststof met hersteleffect heeft. Zeker een aanrader voor een nog diepere glans en extra bescherming!

Kies programma 4
€ 12,99

En voor wie met een bestelwagen rijdt met een bagagedrager, dan beschikken we in onze vestiging in Loppem over een VAN WASH!

Aantal keer bekeken (3737)/Reacties (0)

Tags: